torsdag 18 december 2014

Vem formar din framtid

Jag tror att nästa all föräldrar att vill se sina barn framgångsrika i livet. So ni försöker att ta stora och viktiga beslut som rör era barn i framtid. Men ni har aldrig verkligen frågat sina barn ”Vad tycker du om eller inte?” Ni tror det att det kommer bli bäst i era barns liv. Föräldrar borde få sina barn bestämma över sina liv själva.

För det första, bör föräldrar vara bra att ta hand om barn. Jag menar att ni föräldrar försörjer sina barn till psykiska och fysiska i livet. Ibland ger ni en tid till barn vara med barn när barn har problem prata, fråga och ge ett gott råd. De barnen ska ha en bra uppväxt. Ni tänker bara hur ni ska bli underbara föräldrar.

 För det andra, ställer en fråga till ert barn ”Vem formar din framtid?” Barn kan bestämma vad de vill göra för exempel de vill spela tennis eller fotboll. Föräldrar lyssnar och tar stöd deras idéer. Om har du något som passar till sina barn frågar vad de gillar som du rekommendera. Föräldrar kan ansvar för sina barn men ni inte kan tvinga era barn som ni vill.

Dessutom finns i texten ”Jag ska bli värdens bästa tennisspelare” av Anna Bodin (Dagens Nyheter 14.8.2011) Lancelot Carnello vill bli världens bästa tennisspelare som hans föräldrar är stöd i. Jag tycker att det är bra att han har en stor dröm. Men det verkar som hans pappa och mamma ansvar och avgör allting för honom. Lancelot har inte tid att umgås sina kompisar. Ibland vill han vara hemma med hans familj inställa träningen och turneringen hela tiden. Som ligger mitt motsatta om föräldrar säger till barn att du kan vara en världens bästa tennisspelare men en dag kan inte de göra det som ni vill. Barn ska