onsdag 5 februari 2014

Sammanfattningens Fröken Frimans Krig

Jag har sett alla tre avsnitt av Fröken Frimans Krig men jag inte minns allt.

Det börjar att Dagmar försöker smälta hennes man död. I alla fall går de vidare med matbutiken. Kriget med de manliga specerihandlarna ökar stegvis och försöker underhålla kvinnornas föreningen. Så tvingas de handlar råvarorna genom bulvaner. På samma gång får Dagmar allt svårare att hålla ihop kooperationen med andra kvinnor eftersom att de har olika åsikter. Lottie upptäcker dokument om bojkotten på Axels kontor. De kommer fram till att ge bevis till journalisten för att människor ska veta de manliga specerihandlarna som står bakom bojkotten mot Svenska hems butik. Efter publicerar tidningar kommer massor kvinnor som läser tidningar handlar mat hos Svenska hem. Gunnars papper dör för att brännes inom hus sen tar Dagmar hand om Gunnar och han flyttar till hennes hus. Till slutet blir alla lyckliga och framgånger. Lotties man accepterar och respekterar sin fru och kvinnlig rösträtt.

1 kommentar:

  1. Det finns ett talesätt som säger: att bevisa dig själv värdigt bra fick du bör från konfrontation mot vissa personer , och att du har fiender och motståndare . Detta visar sig överlägsen , och ibland oroar dem för denna kamp så de kommer att tillämpa .
    Konfrontationer och svårigheter lär och ge oss erfarenhet av livet .

    Därmed såg vi det kvinnors modig i ansiktet av män för att bevisa sina förmåga för framgång och de inte uppskattar detta utan att bry sig , ha besväret och konkurrensutsatt .

    SvaraRadera